Spørg os

Er det nok bare at have knæbind på?

For et par år siden forstrakte jeg mit udvendige ledbånd i en håndboldkamp. Min læge vurderede, at jeg bare skulle passe på mig selv og holde pause fra håndbolden. Desværre passede jeg ikke så meget på, som jeg burde. Læs ,ere »

Hvilken knæskinne skal jeg købe?

Hvis man er tidligere knæopereret med korrigering og “fastlåsning” af knæskal samt et nyt ekstra ledbånd, men stadig lider af smerter og overbelastning, hvilken skinne vil I så anbefale man skal investere i? Har en travl arbejdsdag på et sygehus og der bliver gået mange km i løbet af en vagt. Mvh Heidi Vores svar... Læs ,ere »

Knæskinne til springer-knæ

DonJoy knæskinne

Hej Har i nogle skinner der kan aflaste osgood schlatter og springer-knæ? Det er et stort problem i unges idræt i dag. Mvh. Kent Vores svar Hej Kent, tak for din besked – ja desværre ser vi en del unge med de nævnte lidelser – Reaction web-skinnen er beregnet til at aflaste Osgood Schlatter, Chondromalacia... Læs ,ere »

Min skinne glider ned

Jeg har fået en Don Joy knæskinne til mit højre ben, men den glider ned, når jeg bruger den. Er der nogen, der har nogle erfaringer med det og hvad der evt. kan gøres? Mvh Birgitte Vores svar Hej Birgitte Nu ved jeg ikke hvilken knæskinne du har og hvor du har modtaget den henne,... Læs ,ere »

Knæskinne til fodbold

Hej Jeg fik et nyt korsbånd i november og er i fuld gang med genoptræning. Jeg har planer om at deltage til fodboldstævne og har derfor kigget på Donjoy Defiance i jeres hjemmeside. Men er det rigtigt, at der stod, den ikke er egnet til fodbold? Mvh. Pilunnguaq Vores svar Hej Pilunnguaq Defiance er vores... Læs ,ere »

Smerter på siden og forsiden af knæet

Hej Jeg har problemer med mit knæ og har ind imellem smerter på siden og foran på knæet. Har I noget som kan afhjælpe noget af eller alle smerter? Mvh. Michael Vores svar Hej Michael, uden at jeg har set dit knæ eller hørt yderligere om din skade, så tyder det på noget springer/løber-knæ, hvor... Læs ,ere »

Bandage-skinne til håndbold

DonJoy knæskinner

Jeg er en 17-årig pige, som spiller håndbold på eliteplan. Mit venstre knæ gik ad led for snart 2 år siden, og jeg har siden været udsat for 3 vrid i det. Lægerne ønsker helst ikke at operere det, men nu er der også en lille mus, som sidder og klikker. Jeg har i sidste... Læs ,ere »

Knæskinne til arbejdet

Hej Ville høre om I har en skinne, der er god, når man arbejder meget på knæ. Er murer, og skal have et nyt korsbånd snart. Og ville også gerne på ski igen. Mvh Søren Vores svar Hej Søren, Vi har forskellige knæskinner, alt efter knæskaden, anatomien på knæet, og hvilket formål den skal anvendes.... Læs ,ere »

Sådan får du hjælp til køb af knæskinne

DonJoy knæskinner

Du kan få økonomisk støtte fra din kommune til at købe din knæskinne. Men det er vigtigt, at du søger om bevilling til knæskinnen, inden du køber den. Kommunen giver nemlig normalt ikke støtte, hvis du køber den, inden du er blevet bevilliget til det. Du søger om bevilling på borger.dk.  Du skal altså søge... Læs ,ere »