Hej

Ville høre om I har en skinne, der er god, når man arbejder meget på knæ. Er murer, og skal have et nyt korsbånd snart. Og ville også gerne på ski igen.

Mvh Søren

Vores svar

Hej Søren,

Vi har forskellige knæskinner, alt efter knæskaden, anatomien på knæet, og hvilket formål den skal anvendes. Da du både arbejder med fysisk arbejde og vil stå op ski og skal have nyt korsbånd,- så vil jeg nok anbefale en af de mere rigide/stivere knæskinner, da de holder til mere – op til flere kilos belastning.

Det vil være en Armor i aluminium eller en individuel tilpasset Defiance i kulfiber de koster fra 6500,- og opefter – der findes og billigere versioner, men dog ikke så stærke.

Det er dog sagt, uden at jeg har set dit knæ eller har hørt mere om din skade og anvendelse mm. Så jeg ville tage et kig på de to skinner, snakke med ortopædkirurgen der skal operere dig (de bør vide lidt om knæskinner…) og evt. den fysioterapeut, du skal genoptræne hos. Du kan også ringe til en af vores produktspecialister. hun kan guide dig videre til den rette skinne, og/eller en af vores forhandlere. Held og lykke med operationen og godt nytår.

Mvh
DonJoy Knæskinner